Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ochrana obyvatel za mimořádných událostí (KAZ / NKOOM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / NKOOM - Ochrana obyvatel za mimořádných událostí, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pro kombinovanou formu studia byl vytvořen distanční studijní text dostupný v systému LMS Unifor: KOPECKÝ, M., TILCEROVÁ, E., ŠIMAN, J. Ochrana obyvatelstva za mimořádných událostí.Témata ke konzultacím:Mimořádné události a jejich dělení.Chování obyvatelstva v případě vzniku mimořádné události.Integrovaný záchranný systém.Varovní signály.Evakuace.Zásady přesunu osob v období mimořádné události.Témata k samostudiu:Požární prevence.Právní normy.Bezpěčností systém České republiky.Témata k dlouhým úkolům (seminárním pracím):Každý student zpracuje projekt zaměřený k praktickému provedení evakuace školy v případě vzniku mimořádné události. Písemný projektu bude zpracován v rozsahu 5-8 stran. Zpracování projektu je nutným předpokladem pro splnění podmínek k udělení kolokvia.

Požadavky

Účast na prezenčních tutoriálech. Individuální práce studentů = off-line aktivity, včetně samostudia.Zpracování projektu z problematiky ochrana člověka za mimořádných událostí.

Garant

doc. Mgr. Martina Cichá, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Petr Zemánek, Ph.D.