Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výchova ke zdraví v kurikulu vzdělávací (KAZ / NKVKV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / NKVKV - Výchova ke zdraví v kurikulu vzdělávací, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

systém vzdělávání v ČRprojektové kurikulumimplementované kurikulumRámcový vzdělávací program pro předškolní vzděláváníRámcový vzdělávací program pro základní vzděláváníRámcový vzdělávací program pro gymnáziaRámcový vzdělávací program pro gymnázia se sportovní přípravouRámcové vzdělávací programy pro střední odborné vzděláváníAnalýza vzdělávacích oblastí v jednotlivých RVP s ohledem na výchovu ke zdravíAnalýza očekávaných výstupů v jednotlivých RVP s ohledem na výchovu ke zdravíAnalýza nabídky učiva v jednotlivých RVP s ohledem na výchovu ke zdraví

Získané způsobilosti

Student získá přehled o implementaci témat výchovy ke zdraví v Rámcových vzdělávacích programech

Literatura

Rámcový vzdělávací program pro předškolní vzdělávání. Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání. http://library.upol.cz/i2/i2.search.cls?ictx=upol&src=upol_us_cat-0&show_lim=0&field=T001&zf=UF_UPOL&term=c0008856Vzdělávací standardy Výchova ke zdraví.

Požadavky

Účast na prezenčních tutoriálech. Individuální práce studentů = off-line aktivity, včetně samostudia.Zpracování analýzy a hodnocení RVP pro oblast předškolního, základního, gymnaziálního a středního odborného vzdělávání s ohledem na problematiku výchovy ke zdraví. Student zpracuje projekt zaměřený na vybrané téma výchovy ke zdraví (výživa, prevence závislostí, režim dne, zdraví aj.) a jeho kontinuitu v jednotlivých RVP.

Garant

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.doc. PaedDr. Miluše Rašková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.doc. PaedDr. Miluše Rašková, Ph.D.