Předmět Nauka o potravinách, stravování (KAZ / NOPSR)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / NOPSR - Nauka o potravinách, stravování, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Literatura
Dostál, J. Biochemie pro bakaláře. skripta MU Brno 2003. Kvasničková, A. Sacharidy pro funkční potraviny. Praha, ÚZPI 2000. Kunová, V. Zdravá výživa. Praha, Grada Publishing 2004. Praha, 2004.
Garant
Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.
Vyučující
Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.