Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodický seminář Výchovy ke zdraví (KAZ / NPMET)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / NPMET - Metodický seminář Výchovy ke zdraví, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Spolupráce školy a rodičů v oblasti výchovy ke zdraví. Řešení možných kolizních situací v rámci výuky Výchovy ke zdraví na ZŠ. Netradiční a novátorské vzdělávací postupy ve Výchově ke zdraví na ZŠ. Konzultace k individuálním pracím studentů.

Získané způsobilosti

Prohloubení didaktických schopností pro výuku Výchovy ke zdraví na ZŠ.

Literatura

KALHOUS, Z., OBST, O. et al. Didaktika sekundárního vzdělávání. Olomouc, 2006. JANIŠ, K., TÄUBNER, V. Didaktika sexuální výchovy. GRECMANOVÁ, H. URBANOVSKÁ, E. Kritické myšlení v současné škole. MARÁDOVÁ, E. Metodická příručka ? Výchova ke zdraví, Školní vzdělávací program. ISBN 80-7168-973-4.Janošková, D. a kol. Občanská výchova s blokem Rodinná výchova. ISBN 80-7238-207-1.marádová, e. Ochrana dětí v každodenní práci školy. ISBN 978-80-86991-33-7.GRECMANOVÁ, H. URBANOVSKÁ, E., NOVOTNÝ, P. Podporujeme aktivní myšlení a samostatné učení žáků. ŠVEC, V., ŠIMONÍK, O., FILOVÁ, H. Praktikum didaktických dovedností. ISBN 80-210-1365-6.KALHOUS, Z., OBST, O. Školní didaktika. Praha: Portál, 2002. www.msmt.cz. www.msmt.cz. www,rvp.cz. www.rvp.cz.

Požadavky

Aktivní účast na semináři (povinná účast 90 %). Práce na PC, připojení k internetu.

Garant

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.