Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba a metodika projektů k podpoře zdr (KAZ / NPPRO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / NPPRO - Tvorba a metodika projektů k podpoře zdr, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Orientace v problematice, seznámení se s literaturou vztahující se k problému. Studenti prostřednictvím internetových stránek škol provedou tematickou analýzu projektů, které se realizují na základních a středních školách. Analýza bude zahrnovat tři základní a tři střední školy ve zvoleném regionu. Analýzu studenti předloží v písemné formě.

Získané způsobilosti

Schopnost zrpacovat projekt.

Literatura

SLAVÍK, J. Hodnocení v současné škole. Praha : Portál, 1999. HAVLÍNOVÁ, M. et al. Program podpory zdraví ve škole. Praha : Portál, 1998. BLÍŽKOVSKÝ, B. et al. Středoevropský učitel. Brno : Konvoj, 1999.

Požadavky

Aktivní účast na semináři (povinná účast 90 %). Práce na PC, připojení k internetu. Posluchač předloží vlastní návrh projektu, vztahující se k problematice podpory zdraví u dětí a dospívajících

Garant

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.Mgr. Dana Strnisková