Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výchova ke zdraví se zaměřením na vzděl. (KAZ / SZBVZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / SZBVZ - Výchova ke zdraví se zaměřením na vzděl., Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vvykonání bakalářské zkoušky Výchova ke zdraví před zkušební komisí. Zkouška z Výchovy ke zdraví je složena ze tří zkušebních okruhů, a to: okruhy disciplín biologických a zdravotnických, okruh disciplín výchovy ke zdraví a zdravého životního stylu a okruh disciplín psycho-sociálních. Z každého tematického okruhu si student vylosuje 1 otázku, celkem tedy 3 zkušební otázky.

Získané způsobilosti

Získání akademického titulu bakalář (po vykonání bakalářské zkoušky i z druhého studovaného oboru v rámci dvouoborové studijní kombinace). Profesní způsobilosti vychází z profilu absolventa bakalářského studijního oboru Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání.

Literatura

doporučená literatura je totožná s doporučenou literaturou jednotlivých studijních disciplín zakončených zkouškou, případně kolokviem, v rámci celého studijního oboru Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání. doporučená literatura je totožná s doporučenou literaturou jednotlivých studijních disciplín zakončených zkouškou, případně kolokviem, v rámci celého studijního oboru Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání.

Požadavky

Splnění všech studijních povinností umožňujících vykonání bakalářské zkoušky. Řádné přihlášení k bakalářské zkoušce a obhajobě bakalářské práce (pokud je tematicky zaměřena na problematiku výchovy ke zdraví). Vykonání bakalářské zkoušky Výchova ke zdraví před zkušební komisí. Zkouška z Výchovy ke zdraví je složena ze tří zkušebních okruhů, a to: okruhy disciplín biologických a zdravotnických, okruh disciplín výchovy ke zdraví a zdravého životního stylu a okruh disciplín psycho-sociálních. Z každého tematického okruhu si student vylosuje 1 otázku, celkem tedy 3 zkušební otázky.

Garant

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.