Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Literatura netradičně (4) (KČJ / LNETK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KČJ / LNETK - Literatura netradičně (4), Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Uplatnění očekávaných výstupů, klíčových kompetencí, interdisciplinárních vztahů a hledání cest k celoživotnímu čtenářství, tvořivému i kritickému myšlení a vlastní invenci.

Literatura

HNÍK, O. Hravá interpretace v hodinách čtení a literární výchovy. Jinočany: HaH, 2007. MACHKOVÁ, E. Metodika dramatické výchovy : zásobník dramatických her a improvizací. Praha: Sdružení pro tvořivou dramatiku, 2005. ISBN 80-901660-6-7.JEČNÁ, K. Nuda při češtině? Ani nápad!. Praha: Strom, 1997. GRECMANOVÁ, H., URBANOVSKÁ, E., NOVOTNÝ, P. Podporujeme aktivní myšlení a samostatné učení žáků. Olomouc: Nakladatelství Hanex, 2000. Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání. Praha: VÚP, 2007. KRET, E. Učíme (se) jinak. Praha, 1995. SILBERMAN, M. aj. 101 metod pro aktivní výcvik a vyučování. Praha : Portál, 1997.

Požadavky

Aktivní účast v seminářích.

Garant

doc. Mgr. Jaroslav Vala, Ph.D.

Vyučující

doc. Mgr. Jaroslav Vala, Ph.D.