Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Moderní trendy v elektronické komunikaci (KČJ / MTEKB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KČJ / MTEKB - Moderní trendy v elektronické komunikaci, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je zaměřen na základní seznámení studujících s asynchronními a synchronními komunikačními prostředky, které se stávají součástí každodenní komunikační praxe.

Literatura

Kopecký, K. E-learning nejen pro pedagogy. Olomouc, 2006. Zounek, J. a Kříž, R. Internet pro pedagogy - jak hledat a najít. Praha: Grada, 2001. Slavík, J. a Novák, J. Počítač jako pomocník učitele. Praha : Portál, 1997. ISBN 80-7178-149-5.cesky-jazyk.upol.cz/kopeckywww.db.zpc.czwww.diderot.czwww.dman.czwww.ceskaskola.czwww.ceskaliteratura.czwww.ebook.zcu.czwww.albatros.czwww.atre. cz

Požadavky

Rozsah seminárních prací 3-5 stran. Obsahové zaměření vychází z témat studovaných celků (viz http://cestina.upol.cz/kopecky část MTEK). Kontrolu bude provádět vyučující. Seminární práce budou prezentovány prostřednictvím www prezentace učitele. Účast na seminářích: 70 %.

Garant

Mgr. Kamil Kopecký, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Kamil Kopecký, Ph.D.