Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný cizí jazyk I. - 3. - němčina (KJA / JAZ3N)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KJA / JAZ3N - Odborný cizí jazyk I. - 3. - němčina, Právnická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Témata seminářů:1.+ 2. Organe der EU - Eu Parlament, Rat der EU3.+ 4. Kommission, Europäisches Gerichtssystem5. Europäisches Rechnungshof, Europäische Zentralbank6.+ 7. Beitritskriterien, Reform der EU - Entscheidungsprozesse8.+ 9. Raum des Rechts, der Freiheit und Sicherheit10.+ 11. Wirtschaftskrise und Währungsunion

Získané způsobilosti

Předmět rozšiřuje schopnosti a dovednosti, jak mluveného, tak i psaného odborného jazyka se zaměřením na odbornou terminologii práva EU k tématům (evropská integrace, orgány EU a jejich pravomoci, pravomoci EU - politiky, právní řád EU). Výukou v cizím jazyce je kladen důraz na schopnosti porozumět a vyjadřovat se v odborném cizím jazyce.

Literatura

Texty poskytované vyučujícícm. / Texts provided by the tutor. Herdegen, M. Europarecht. C. H. Beck, 2005.

Požadavky

Pro získání zápočtu je nezbytná účast na seminářích v rozsahu stanoveném vyučujícím a splnění povinností, které stanoví vyučující pro daný seminář.

Garant

JUDr. PhDr. Jana Girmanová, Ph.D.Mgr. Renata Klčová