Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Právní francouzština 2 (KJA / NPF2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KJA / NPF2 - Právní francouzština 2, Právnická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Français juridique dans le syst?me bijuridique canadien (Právní francouzština ve "dvojprávním" kanadském systému)2. Français juridique dans la province de Québec (Právní francouzština v provincii Québec)3. Régime d'Etat - Parlement et gouvernement - Canada (Státní zřízení - Parlament a vláda)4. Fonctionnement de la fédération - Canada - (Fungování federace)5. Syst?me juridique et le droit - Canada - (Právní systém a právo)6. Français juridique et l'appareil judiciaire du Canada - (Právní francouzština et soudní systém)7. Départements d'outre-mer (Zámořské departmány)8. Collectivités d'outre-mer (Zámořská území)9. La coexistance du droit commun et du droit coutumier (Soužití obecného a obyčejového práva)10. Outre-mer français et le contexte européen (Zámořské departmány v evropském kontextu)

Získané způsobilosti

Studenti absolvující tento předmět si upevňují znalosti a dovednosti z odborné francouzštiny a srovnávají více právních systémů frankofonních států.

Literatura

http://www.canada.gc.ca/. http://www.outre-mer.gouv.fr/.

Požadavky

Pro získání kolokvia je nezbytná účast na seminářích v rozsahu stanoveném vyučujícím a splnění povinností, které stanoví vyučující pro daný seminář.

Garant

Mgr. Leona Černá