Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika NJ pro III. stupeň 2 (KNJ / WDID2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJ / WDID2 - Didaktika NJ pro III. stupeň 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Disciplína bude navazovat na Didaktiku pro III. stupeň 1. Teoretická východiska a praktické aktivity z oblasti zprostředkování slovní zásoby. Práce s autentickými texty. Učební strategie. Projektové vyučování s ohledem na RVP, činnostně orientovaná výuka. Využití ICT ve výuce cizího jazyka na středních školách. Náplní semináře bude i vytváření vlastních projektů uplatnitelných ve výuce na středních školách.

Získané způsobilosti

Student je schopen aktivně používat poznatky a kompetence získané v rámci semináře.

Literatura

Heyd, Gertraude. Deutsch lehren. Grundwissen für den Unterricht in Deutsch als Fremdsprache. Choděra, R. Didaktika cizích jazyků na přelomu století. Bausch, K., Christ, H., Hüllen, W., Krumm, H. Handbuch Fremdsprachenunterricht .

Požadavky

Průběžné plnění zadaných úkolů a participace na výuce. Vytvoření vlastního projektu aplikovatelného ve výuce německého jazyka na ZŠ.

Garant

PhDr. Ivona Dömischová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Ivona Dömischová, Ph.D.