Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika NJ A (KNJ / WDNJA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJ / WDNJA - Didaktika NJ A, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do didaktiky cizího jazyka (hlavní pojmy z oblasti didaktiky a metodiky cizího jazyka), organizační formy ve výuce cizího jazyka, motivace ve výuce cizího jazyka, rozvoj jazykových dovedností, písně v cizojazyčné výuce na 1. stupni ZŠ, využití moderních informačních a komunikačních technologií v cizojazyčné výuce na 1. stupni ZŠ (interaktivní tabule).

Získané způsobilosti

Student se orientuje v základní terminologii z oblasti didaktiky a metodiky cizího jazyka.

Literatura

JANÍKOVÁ, Věra, ed., PÍŠOVÁ, Michaela, ed. a HANUŠOVÁ, Světlana. (2013). Aktuální témata výzkumu učení a vyučování cizím jazykům II. Brno: Masarykova univerzita. Henrich, J. . Didaktika cizích jazyků . Choděra,R. Didaktika cizích jazyků na přelomu století. Bausch/Christ/Krumm. Handbuch Fremdsprachenunterricht . CHODĚRA, Radomír, RIES, Lumír. Výuka cizích jazyků: na prahu nového století. Ostrava: Ostravská univerzita, 1999. ISBN 80-7042-157-6.

Požadavky

Průběžné plnění zadaných úkolů a participace na výuce. Vytvoření vlastního projektu aplikovatelného ve výuce německého jazyka na ZŠ.

Garant

Mgr. Marek Bohuš, Ph.D.PhDr. Ivona Dömischová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Marek Bohuš, Ph.D.PhDr. Ivona Dömischová, Ph.D.