Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Marketingová komunikace školy (KPG / K2MKŠ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPG / K2MKŠ - Marketingová komunikace školy, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Podstata komunikace, osmiprvkový model komunikace, marketingová komunikace školy jako součást marketingového mixu, prvky (formy) komumikačního mixu, výběr vhodných komunikačních nástrojů, cíle marketingové komunikace.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu dokáží studenti s oporou o teoretické poznatky vyhodnotit model marketingové komunikace školy a navrhnout možná zlepšení účinnosti tohoto modelu.

Literatura

SVĚTLÍK, J. Marketingové řízení školy. Praha, 2006. ISBN 80-7357-176-5.PRÁŠILOVÁ, M. Prezentace školy i osobnosti manažera. In PRÁŠILOVÁ, M. Projektování v mateřské škole. Olomouc, 2004. ISBN 80-85783-44-4.PRÁŠILOVÁ, M. Projektování v mateřské škole (vybraná problematika pro tvorbu školního kurilula v MŠ). Olomouc, 2004. ISBN 80-85783-44-4.

Požadavky

Studenti popíší a zanalyzují model marketingové komunikace konkrétní školy, poté navrhnou možná zlepšení účinnosti tohoto modelu.

Garant

doc. PhDr. Michaela Prášilová, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Alena Jůvová, Ph.D.