Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový projekt (KPG / MDIPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPG / MDIPR - Diplomový projekt, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Práce s literaturou, rešerše, samostatná výzkumná práce, publikační normy, etika vědecké práce.

Získané způsobilosti

Zvládnutí základů vědecké práce, práce s literaturou a prameny, databázemi,realizace samostatného pedagogického výzkumu, formulace hypotéz, použití kvalitativních a kvantitativních metod výzkumu v DP, znalost výzkumných technik a techniky zpracování dat.

Literatura

Eco, U. Jak napsat diplomovou práci. Votobia, Olomouc, 1997. Holoušová, D. Jak psát diplomové a závěrečné práce. Olomouc, 1999. ISBN 80-7067-841-0.Šimek, D., Kubátová, H. Od abstraktu do závěrečné práce : jak napsat diplomovou práci ve společenskovědních a humanitních oborech : praktická příručka. Olomouc, 2007. ISBN 9788024415895.CHRÁSKA, M. Základy výzkumu v pedagogice. Olomouc, 1993. ISBN 80-7067-287-0.

Požadavky

Student postupuje ve spolupráci s vedoucím diplomové práce, vyhledává literaturu, komparuje stanoviska autorů, plánuje, organizuje a realizuje vlastní výzkumnou práci.

Garant

PhDr. Jana Kantorová, Ph.D.