Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Planning leisure activities (KPG / NAPLA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPG / NAPLA - Planning leisure activities, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zájmové vzdělávní v systému vzdělávání. Legislativní rámec zájmového vzdělávání. Státní a nestátní organizace a instituce a jejich podíl na zájmovém vzdělávání. Formy spolupráce na úrovni obce, mikroregionu, kraje, státu i na mezinárodní úrovni. Informační systém a zájmové vzdělávání. Efektivita a přínos dobré a účinné spolupráce. Metodika vedení akcí. Projektový management v oblasti volnočasových aktivit.

Literatura

Hofbauer, B. Děti, mládež a volný čas. Praha, 2004. ISBN 80-7178-927-5.Pávková, J. Pedagogické ovlivňování volného času. Praha, 2008. ISBN 978-80-7367-473-1.Hájek, B. Pedagogika volného času. Praha, 2003. ISBN 80-7290-128-1.

Požadavky

Porozumět postupům a principům projektování volnočasových aktivit jednak z pohledu základních principů výchovy ve volném čase, jednak z pohledu projektového managementu,Hodnotit projekty volnočasových aktivit.

Garant

doc. Mgr. Štefan Chudý, Ph.D.