Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Specifika pedagogické praxe na SOU (KPG / NPSPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPG / NPSPR - Specifika pedagogické praxe na SOU, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Psychologie. Vývojové zvláštnosti mládeže učňovského věku, psychologie kolektivu učňů na SOU. (Učitel PdF UP)Sociologie. Sociální status žáka SOU. Děti ze znevýhodněného sociálního prostředí. (Učitel PdF UP)Pedagogika. Žák se speciálními učebními potřebami na ZŠ, potažmo na SOU. Motivace, hodnocení. (Učitel PdF UP)Pedagogika. Specifika práce učitele SOU. (Ředitel/zástupce ředitele SOU)Pedagogika. Postavení SOŠ a SOU v současném školském systému, jejich specifika. (Ředitel/zástupce ředitele SOU)Pedagogika. Aktivizační metody vyučování. (Učitel PdF UP)Problematika udržení kázně při výuce na SOU. (Ředitel/zástupce ředitele SOU, příp. S. Bendl z UK, R. Čapek z UHK)

Literatura

KLAPAL, V. Pedagogická praxe. Olomouc, 2006. ISBN 80-244-1419-8.PODLAHOVÁ, L. Pedagogická praxe v přípravě učitelů. 1. vyd. Olomouc: PdF UP, 1996. 72 s.

Garant

doc. PaedDr. Marcela Musilová, Ph.D.