Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Řízení pedagogického procesu (KPG / WŘPPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPG / WŘPPR - Řízení pedagogického procesu, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Role a funkce ředitele školy při řízení pedagogického procesu. Řízení pedagogického procesu podmínkách EU. Strategické plánování. Rámcové a školní vzdělávací programy. Koncepce pedagogické práce školy. Klima školy.Evaluace a autoevaluace školy.

Získané způsobilosti

Student dokáže vysvětlit a do školní praxe aplikovat následující témata: Role a funkce ředitele školy při řízení pedagogického procesu. Řízení pedagogického procesu podmínkách EU. Strategické plánování. Rámcové a školní vzdělávací programy. Koncepce pedagogické práce školy. Klima školy.Evaluace a autoevaluace školy.

Literatura

VAŠŤATKOVÁ, J. Úvod do autoevaluace školy. Olomouc: UP., 2006. PRÁŠILOVÁ, Michaela. Vybrané kapitoly ze školského managementu 1. Olomouc: PdF UP., 2012. PRÁŠILOVÁ, Michaela a Eva ŠMELOVÁ. Kurikulum a jeho tvorba II. Olomouc: UP, 2010. ISBN 978-80-244-2607-5.PRÁŠILOVÁ, Michaela. Tvorba vzdělávacího programu. Praha: Triton, 2006. ISBN 80-7254-712-7.POLÁCHOVÁ, VAŠŤATKOVÁ, Jana. Vybrané kapitoly ze školského managementu 2. Olomouc: PdF UP, 2012.

Požadavky

Aktivní práce a portfolio.

Garant

doc. Mgr. Jana Poláchová Vašťatková, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Jana Kantorová, Ph.D.doc. PhDr. Michaela Prášilová, Ph.D.