Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Educational technology (KPG / XEDTE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPG / XEDTE - Educational technology, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti se seznámí s novou studijní disciplínou "Technologie vzdělávání" a naučí se odborně a metodicky využívat technické prostředky ve výuce.

Získané způsobilosti

Po absolvování disciplíny by studenti měli být schopni pracovat s moderními vzdělávacími technologiemi jako je například interaktivní tabule, tablet, vizualizér, informační a komunikační technologie atd. Tyto technologie by následně měli umět využít ve výuce.

Literatura

GARDENFORS, P., JOHANSSON, P. Cognition, Education and Communication Technology. Lawrence Erlbaum Associates Inc., 2005. FISHER, Ch., DWYER, C. D., YOCAM, K. Education and Technology. Reflections on Computing in Classrooms. John Wiley and Sons Ltd., 1996. BATES, A. W., POOLE, G. Effective Teaching with Technology in Higher Education: Foundations for Success. John Wiley and Sons Ltd., 2003.

Požadavky

Studenti zvládnou odborně a metodicky práci s technickými prostředky využívanými ve výuce.

Garant

PhDr. René Szotkowski, Ph.D.