Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci z přírodopisu (KPŘ / KSKB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPŘ / KSKB - Seminář k bakalářské práci z přírodopisu, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seminář k bakalářské práci je stanoven jako povinně volitelný ve 3. ročníku bakalářského studia. V rámci semináře si studenti osvojují znalosti nezbytné ke zpracování bakalářského projektu a bakalářské práce. K jednotlivým oblastem problematiky zpracovávají seminární práce, které prezentují formou autoreferátů. Připravují strukturu a obsah, prezentují a upravují jednotlivé části bakalářské práce. Připravují hmotnou a mediální dokumentaci. Vedoucím semináře a bakalářské práce předkládají k připomínkám dílčí výsledky. Na seminářích průběžně informují o výsledcích své dosavadní činnosti.

Literatura

HOLOŠOVÁ, D.-KROBOTOVÁ, M. Diplomové a závěrečné práce. Olomouc: Univerzita Palackého, 2002, 117 s.HOLOŠOVÁ, D.-KROBOTOVÁ, M. Diplomové a závěrečné práce. Olomouc: Univerzita Palackého, 2002, 117 s.

Požadavky

Práce s PC, připojení k internetu.Vybraná témata jsou předmětem konzultace, která má charakter tutoriálu. Možnost studia srovnatelných bakalářských prací příslušného oboru (specializace). Předpokládá se povinná a aktivní účast na konzultaci.

Vyučující

Mgr. Anežka GazárkováMgr. Martin paclík