Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Trestní právo hmotné a procesní 3 (KPT / TR3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPT / TR3 - Trestní právo hmotné a procesní 3, Právnická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pojem a předmět trestního práva procesního, předběžné otázky Základní zásady trestního řízeníSubjekt a strana trestního řízeníPravomoc a příslušnost soudůDokazováníZajištění osob a věcíPřípravné řízeníPředběžné projednání obžalobyHlavní líčeníŘádné opravné prostředkyMimořádné opravné prostředkyZvláštní způsoby řízení

Získané způsobilosti

Studenti absolvující tento předmět získají znalosti potřebné k ovládnutí této problematiky.

Literatura

Jelínek, J. a kol. Praktikum z trestního práva. Klauzurní práce s řešením. 4. vydání. Leges, Praha, 2010. Vokoun, R., Vanduchová, M., Gřivna, T. a kol. Příklady z trestního práva hmotného a procesního. Leges, Praha, 2010. Jelínek, J. a kol. Trestní právo procesní. 3. vydání. Leges, Praha, 2012. Jelínek, J. a kol. Trestní zákoník a trestní řád, s poznámkami a judikaturou. 3. vydání. Leges, Praha, 2012. Jelínek, J., Herczeg, J. Zákon o trestní odpovědnosti právnickýcch osob a řízení proti nim. Komentář s judikaturou. 2. vydání. Leges, Praha, 2012.

Požadavky

Pro ukončení předmětu je nezbytná aktivní účast na seminářích v rozsahu stanoveném vedoucím semináře, získání zápočtu a úspěšné zvládnutí zkoušky.

Garant

prof. JUDr. Jiří Jelínek, CSc.

Vyučující

prof. JUDr. Jiří Jelínek, CSc.JUDr. Filip Ščerba, Ph.D.