Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Exkurze II. (KTE / EXKU2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTE / EXKU2 - Exkurze II., Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Smysl výuky disciplíny "Exkurze II." spočívá ve zprostředkování konkrétních praktických zkušeností, které mají integrující charakter ve vazbě na poznatkové struktury vybudované v rámci studia v následujících oblastech: strojírenství, elektrotechnika a elektronika, normalizace, materiály a technologie, ekonomika, řízení a management, bezpečnost práce aj.

Získané způsobilosti

Student je schopen využívat ve výuce obecně technického předmětu a odborného technického předmětu jednak odborné souvislosti zhlédnuté v rámci exkurze samotné, jednak využít exkurzi jako jednu z výukových metod.

Literatura

Hovorková Gabriela. (2010). Metody a formy zvýšení úcinnosti exkurzí, vycházek a výletu ve výuce na strední odborné škole. Ivo Králíček a Martin Bílek. EXKURZE JAKO STĚŽEJNÍ ORGANIZAČNÍ FORMA VÝUKY V MUZEJNÍ DIDAKTICE. Hradec Králové. Jiřina Svobodová. (2011). Exkurze ve výuce.

Požadavky

Účast studentů na exkurzi, zpracování zprávy o exkurzi se stanovisky, postřehy a dotazy.

Garant

Mgr. Martin Havelka, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Martin Havelka, Ph.D.