Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technologické praktikum 2 (KTE / KTP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTE / KTP2 - Technologické praktikum 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Druhy, vlastnosti, možnosti zpracování vybraného technického nebo přírodního materiálu, dělení, spojování, lepení aj. praktické činnosti s tímto materiálem. Zpracování metodických listů pro vybraný výrobek, finální výrobky pro primární školu. 2. Druhy, vlastnosti, možnosti zpracování dřevěného materiálu, dělení, spojování, lepení aj praktické činnosti s tímto materiálem. Zpracování metodických listů pro vybraný výrobek, finální výrobky pro primární školu. 3. Druhy, vlastnosti, možnosti zpracování kovového materiálu, dělení, spojování, splétání, proplétání, aj praktické činnosti s tímto materiálem. Zpracování metodických listů pro vybraný výrobek, finální výrobky pro primární školu. 4. Druhy, vlastnosti, možnosti zpracování netradičního materiálu (hlína, smalty, sádra, pórovité cihly ytong, sklo. Praktické činnosti s těmito materiály.

Získané způsobilosti

Student bude způsobilý k práci s různými materiály.

Literatura

Honzíková, J. a Novotný, J. Dřevo v pracovní výchově. Plzeň: Krajské centrum vzdělávání, 32 s. + 209 na příloh. CD, 2005. ISBN 80-7020-150-9.Mišurcová, V. Hra a hračka v sociálním vývoji dítěte. Praha : Horizont, 1973. KYRIACOU, CH. Klíčové dovednosti učitele. Praha, 2004. ISBN 80-7178-965-8.Honzíková, J. Kovy v pracovní výchově. Plzeň : Krajské centrum vzdělávání, 2006. ISBN 80-7020-159-2.Krušpán, I. aj. Technická záujmová tvorivá činnosť. Banská Bystrica, 1985.

Požadavky

Schopnost praktické manipulace s technickými materiály, využití teoretických znalostí o vlastnostech, možnostech zpracování vybraných technických, přírodních, kovových, dřevěných a netradičních materiálů v praktických činnostech s těmito materiály.

Garant

Mgr. Luděk Kvapil, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Luděk Kvapil, Ph.D.