Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technické praktikum I. (KTE / TEP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTE / TEP1 - Technické praktikum I., Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Osvojení praktických dovedností prostřednictvím samostatné praktické činnosti při práci s vybranými materiály v souladu s požadavky pedagogické a průmyslové praxe. Aplikace základních teoretických poznatků o vlastnostech, využití a možnostech zpracování materiálů užívaných v praxi ZvŠ a SpZŠ..

Získané způsobilosti

Student bude zůsobilý k praktickým dovednostem s vybranými materiály.

Literatura

Vzdělávací program zvláštní školy. Praha : MŠMT, Septima, 1997. KIRILENKOVÁ, M. Práce v domácnosti - pracovní vyučování 1.-3.roč; 4.-6. roč.; 7.-9. roč. ZvŠ. Praha : Parta, 1997-1998. KIRILENKOVÁ, M. Dílenské práce - pracovní vyučování 1.-3.roč. ZvŠ. Praha : Parta, 1997. ŠTĚPÁNEK, A. Dílenské práce - prac.vyučování 4.-6.roč. ZvŠ. Praha : Parta, 1998. KOCIÁNOVÁ, L. aj. Praktické činnosti pro 1.-5.r.ZŠ. Praha : Fortuna, 1997.

Požadavky

100% účast ve cvičeních, výrobek z vybrané části učiva, úspěšné zvládnutí praktických činností, technologií zpracování materiálů a metodických postupů vybraných činností.

Garant

Mgr. Pavlína Částková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Pavlína Částková, Ph.D.