Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér grafiky 2 (KVV / AGRA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / AGRA2 - Ateliér grafiky 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V Ateliérové tvorbě se na principu individuálního přístupu ke studentovi a jeho ambicím rozšiřuje studentova znalost o další techniky (např. měkký kryt, rezerváž, šablona, litografie, barevné varianty technik, aplikace netradičních postupů aj.). Obsahem tohoto semináře může být i tvorba bakalářských nebo magisterských prací. Realizují se v něm projekty využívající veškerého technického potenciálu grafického ateliéru, včetně přípravy návrhů pro digitální tisk.

Získané způsobilosti

Student získá - kromě hlubšího vhledu do problematiky - také přesnější představu o osobní odpovědnosti v jeho vztahu k vlastní tvorbě, od obhájení projektu přes kritický kontext jeho rozvíjení až ke konečné realizaci.

Literatura

Westermann. Das grosse Lexikon der GRAPHIK. Braunsweig, 1984. ISBN 3-14-509079-8.Krejča, A. Grafické techniky. Praha, 1995. ISBN n.Central Europe Gallery. revue GRAPHEION. Praha, 1989.

Požadavky

Vlastní projekt: série graf. listů nebo jiná realizace, aktivní přístup k veškeré činnosti ateliéru, průběžné konzultace s pedagogem, alespoň 75% účast v semináři včetně realizace všech zvolených úkolů.

Garant

doc. Ondřej Michálek