Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Grafika 2 (KVV / GR2B)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / GR2B - Grafika 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Práce v semináři se soustředí na zvládnutí technik hlubotisku (suchá jehla, čárový lept a akvatinta). Zabývá se převodem kresby, čárové či půltónové, na tiskovou matrici za použití mechanických nebo chemických prostředků.

Získané způsobilosti

Práce v semináři GR2 umožní studentovi poznat specifika základních hlubotiskových technik a jejich vyjadřovacího potenciálu. Student získá také pracovní návyky a dovednosti, které určí úroveň řemeslného standardu jeho práce.

Literatura

Westermann. Das grosse Lexikon der GRAPHIK. Braunsweig, 1984. ISBN 3-14-509079-8.Krejča, A. Grafické techniky. Praha, 1995. ISBN n.Central Europe Gallery. revue GRAPHEION. Praha, 1989.

Požadavky

Příprava návrhů, průběžné konzultace s pedagogem a alespoň 80% účast v semináři. Realizace všech uložených úkolů, s důrazem na co nejlepší kvalitu závěrečné edice tisků.

Garant

doc. Ondřej Michálek

Vyučující

doc. Ondřej Michálek