Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Grafika 3 (KVV / GR3B)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / GR3B - Grafika 3, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem předmětu je především doplnění a rozšíření studentových znalostí v oboru jak po ideové, tak po technické stránce. Zkoumání, jak jejich vzájemné propojení spoluurčuje nejen vizuální kvalitu grafického díla, ale i jeho význam a smysl v kontextu současného umění.

Získané způsobilosti

Student dokáže samostatně zhodnotit své návrhy i určit cestu k jejich realizaci. Měl by rovněž dokázat správně reagovat na náhody či neočekávané dílčí výsledky, tzn. využít je nebo korigovat.

Literatura

Westermann. Das grosse Lexikon der GRAPHIK. Braunsweig, 1984. ISBN 3-14-509079-8.Krejča, A. Grafické techniky. Praha, 1995. ISBN n.Central Europe Gallery. revue GRAPHEION. Praha, 1989.

Požadavky

Příprava návrhů, průběžné konzultace s pedagogem a alespoň 80% účast v semináři. Realizace všech uložených úkolů, s důrazem na co nejlepší kvalitu závěrečné edice tisků.

Garant

doc. Ondřej Michálek