Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Malba 4 (KVV / MA4B)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / MA4B - Malba 4, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Navazuje na malbu 3, rozšířené téma figurální kompozice neomezené formou zpracování: figura a místo, alternativní výpovědi, práce s fotografií, individuální projekty.

Získané způsobilosti

Výtvarná realizace představ.

Literatura

Anatomie pro výtvarníky. Zrzavý, J., Hucek, M., Kopřiva, M., & Běhounek, J. (1977). Anatomie pro výtvarníky. Praha: Avicenum. Michael Baxandall. Stíny a světlo. Barrister & Principal, Brno, 2003. Zhoř, I. (1985). Škola výtvarného myšlení. Prostějov: Okresní kulturní středisko. Petříček, M. Úvod do současné filosofie. Praha 1997. Horáček, R., Zhoř, I., & Vančát, J. (1994). V dialogu s uměním: metodický materiál určený učitelům výtvarné výchovy a studentům výtvarných oborů středních a vysokých škol. Brno: Katedra výtvarné výchovy Pedagogické fakulty MU. Kesner, V. Vizuální teorie. H & H, Jinočany , 1997. Flusser, V. Za filosofií fotografie. Hynek s.r.o. , 1994.

Požadavky

Aktivní účast v seminářích, dokončený projekt.

Garant

Mgr. akad. mal. René Hábldoc.ak.mal. Jiří Krtička