Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Animační pracovní listy (KVV / WPRLI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / WPRLI - Animační pracovní listy, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Koncepce, struktura a grafický návrh animačních pracovních listů pro podporu procesu učení v oblasti výtvarného umění a kultury. Schopnost vyjádření daného tématu grafickými prostředky se zřetelem na interaktivitu a schopnost přenosu informací. Realizace návrhů pomocí příslušného grafického SW (Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Corel Draw).

Získané způsobilosti

Absolvováním předmětu student získá praktické zkušenosti s tvorbou didaktických pomůcek v podobě pracovních listů, které využije ve vlastní praxi muzejního pedagoga.

Literatura

kol. autorů. Písmo ve výtvarné výchově. Praha, 1985. Kočička, Pavel, Blažek, Filip. Praktická typografie . Brno, 2000. Beran, Vladimír. Typografický manuál. Náchod , 1994. Dusong, Jean-Luc ? Siegwartová, Fabienne. Typografie (od olova k počítačům) . Praha, 1997. Willmore, Ben. Velká kniha k Adobe Photoshop CS. Brno, 2005. Chorý, Tomáš. Vybrané kapitoly z typografie, základní pojmy a pravidla. Olomouc, 2007.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích a domácí příprava dle pokynů vyučujícího.

Garant

Mgr. Petra Šobáňová, Ph.D.