Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zahraniční pracovní stáž (1 měsíc) (PDF / ZPS1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PDF / ZPS1 - Zahraniční pracovní stáž (1 měsíc), Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Podrobný program stáže musí být předem stanoven v dokumentu Training Agreement a schválen jak zástupcem zahraniční hostitelské organizace, tak katederním garantem stáží a samotným studentem. Student je v průběhu ZPS v pravidelném kontaktu s příslušným katederním garantem, který zajišťuje monitoring ZPS a je studentovi nápomocen při řešení případných komplikací. Náplň stáže musí být dostatečně komplexní a konkrétní. Povinností zaměstnavatele je provádět supervizi během celého pobytu studenta na pracovišti. Garantuje náplň práce dle Training Agreement.

Požadavky

Student absolvuje ZPS u ověřeného zahraničního subjektu, ZPS trvá minimálně 1 měsíc (30 dnů včetně dvou dnů na cestu) a je kratší než 2 měsíce. ZPS musí být realizována bez přerušení (za přerušení se nepokládá státní svátek). V průběhu ZPS se student řídí pokyny zahraničního tutora a příslušného katederního garanta stáží na UP. Po návratu ze stáže předloží student závěrečnou zprávu ze ZPS, a to do 30 dnů od jejího ukončení. Současně předloží originál certifikátu o absolvování ZPS (Placement Completion Certificate) vydaného hostitelskou organizací.

Garant

PhDr. Vojtech Regec, Ph.D.