Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Inroduct. to Czech Civil Substantive Law (SPK / NCCSL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SPK / NCCSL - Inroduct. to Czech Civil Substantive Law, Právnická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Témata seminářů:Introduction to the Civil Substantive Law.Introduction to the Czech Civil code.General provisions.Real rights I.Real rights II.Liability for damage and for unjustified enrichmentSuccession I.Succession II.Law of obligations.Purchase and barter agreement, consumer protection.Donation agreement, agreement for work, loan agreement and accommodation agreement.Lease agreement.

Získané způsobilosti

Studenti absolvující tento předmět získají základní přehled o právní úpravě občanského práva hmotného v České republice. Přidanou hodnotou je dovednost orientace ve specielní terminologii odborného anglického jazyka.

Literatura

Zák.č.89/2012 Sb., občanský zákoník.

Požadavky

Pro ukončení předmětu je nezbytná aktivní účast na seminářích v rozsahu stanoveném vedoucím semináře a úspěšné zvládnutí zkoušky.

Garant

JUDr. Blanka Vítová, LL.M. Ph.D.