Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Správa zaměstnanosti (SPK / SZAM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SPK / SZAM - Správa zaměstnanosti, Právnická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní témata:1. Zprostředkování zaměstnání úřady práce (podpora v nezaměstnanosti a podpora při rekvalifikaci2. Zprostředkování zaměstnání agenturami práce3. Zaměstnávání osob se zdravotním postižením4. Zaměstnávání zaměstnanců ze zahraničí5. Aktivní politika zaměstnanosti6. Povolování výkonu činnosti dítěte v oblasti kulturní, sportovní nebo reklamní

Získané způsobilosti

Studenti absolvující tento předmět získají rozšířené znalosti v oblasti právních vztahů zaměstnanosti

Literatura

Galvas, M. a kol. Pracovní právo. MU, Brno, 2012. Bělina, M. a kol. Pracovní právo. 5. doplněné a přepracované vydání. Praha, C. H. Beck, 2010. Zachariáš, J. a kol. Praktikum pracovního práva. Aleš Čeněk, Plzeň, 2007. Stádník, J., Kieler, P. Přehled judikatury. Zákon o zaměstnanosti. Wolters Kluwer, 2011. Hůrka, P. a kol. Sbírka příkladů z pracovního práva. ASPI, Praha, 2012.

Požadavky

Pro ukončení předmětu je nezbytná aktivní účast na seminářích v rozsahu stanoveném vedoucím semináře a úspěšné zvládnutí kolokvia.Student je povinen pracovat se studijní oporou k předmětu po jejím zpřístupnění v e-learningovém prostředí EDIS (edis.upol.cz).

Garant

JUDr. Mgr. Eva Šimečková, Ph.D.