Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Správa veřejného majetku (VPK / SZZ6N)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VPK / SZZ6N - Správa veřejného majetku, Právnická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem státnicového předmětu Správa veřejného majetku je náplň předmětu Financování a hospodaření ÚSC a Veřejné zakázky.

Získané způsobilosti

U studenta lze předpokládat velmi dobrou znalost problematiky financování a hospodaření ÚSC a veřejných zakázek na úrovni VŠ.

Literatura

Ochrana, F. Hodnocení veřejných projektů a zakázek. Třetí přepracované a aktualizované vydání. ASPI, Praha, 2004. Ochrana, F. Zadávání, hodnocení a kontrola veřejných zakázek (ekonomická analýza). Ekopress, Praha, 2008. Raus, D. Zadávání veřejných zakázek - Judikatura s komentářem. Wolters Kluwert, Praqha. Krutáková, L., Kruták, T. Zákon o zadávání veřejných zakázek s komentářem a příklady. 2. Aktualizované vydání. ANAG, Olomouc, 2013.

Požadavky

Základním předpokladem jsou teoretické znalosti studenta nabyté z přednášek, odborné literatury a aktuální právní úpravy, které umí vhodným způsobem aplikovat na praktické příklady a situace.