Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza potravin a přír.produktů (ACH / APP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ACH / APP - Analýza potravin a přír.produktů, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Stanovení vody, Analýza aminokyselin, peptidů a proteinů, Analýza tuků a mastných kyselin, Analýza sacharidů, Analýza vitaminů, Analýza minerálních látek, Analýza těkavých, aromatickcých a chuťových látek, Analýza barviv, Analýza aditiv, antinutrientů a kontaminujících látek

Získané způsobilosti

Definovat problém, popsat hlavní přístupy v oblasti analýzy potravin, sdružovat informace, interpretovat data, řešit problémy

Literatura

V.Kubáň, P. Kubáň: Analýzy potravin. Analýza potravin. MZLU Brno, 2007. J. Davídek a kol. Analýza potravin. J. Davídek a kol. Laboratorní příručka analýzy potravin.

Požadavky

Písemná práce nebo ústní zkouška, student musí prokázat znalosti z hlavních okruhů analýzy potravin, jejich komponent a dalších přírodních produktů

Vyučující

RNDr. Pavlína Baizová, Ph.D.doc. RNDr. Petr Barták, Ph.D.doc. RNDr. Petr Bednář, Ph.D.