Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (BOT / BAKP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BOT / BAKP - Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cílem bakalářské práce je vést studenta k praktickému využití vědomostí, které získal v průběhu studia. Student se musí umět orientovat v literatuře ve zvoleném biologickém oboru, formulovat hypotézy, zvolit vhodné metody pro řešení určitého konkrétního problému. Bakalářská práce je teoretickou přípravou na případnou práci magisterskou. Má kompilační charakter a obsahuje literární rešerši k případné budoucí magisterské práci, pokud bude student pokračovat v dalším studiu. Pokud se již student pokusil o vlastní experimenty či pozorování, mohou zde být prezentovány jejich předběžné výsledky.Téma bakalářské práce jsou zadávána z kterékoliv biologické disciplíny - botanika, zoologie, obecná biologie, genetika, dle nabídky jednotlivých biologických kateder. Nabídka témat obvykle vychází z projektů řešených jednotlivými pracovníky. Student má možnost navrhnout si téma bakalářské práce sám, pokud je příslušnou katedrou akceptováno. Téma bakalářské práce je zadáváno ve 3. semestru studia, odevzdává se v 6. semestru Rozsah bakalářské práce je 25-35 stran.

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu by student měl být schopen:- využit vědomostí, které získal v průběhu studia - orientovat v literatuře ve zvoleném biologickém oboru - formulovat hypotézy- zvolit vhodné metody pro řešení určitého konkrétního problému - napsat bakalářskou práci

Literatura

According to given topic. Dle zvoleného tématu.

Požadavky

bakalářská práce v rozsahu 25-35 stran

Vyučující

Mgr. Petr Dvořák, Ph.D.