Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Biotechnologický seminář 1 (CRH / BTSE1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CRH / BTSE1 - Biotechnologický seminář 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Představení studentů, motivace ke studiu2) Systém studia na PřF UP, rozdělení kateder a pracovišť3) Prezentace jednotlivých pracovišť I4) Prezentace jednotlivých pracovišť II5) Prezentace jednotlivých pracovišť III6) Prezentace jednotlivých pracovišť IV7) Shrnutí prezentací pracovišť8) Jak správně prezentovat data - pravidla při vytváření posterů, zadání témat na závěrečnou poster-session9) Poster-session s diskuzí nad jednotlivými postery I10) Poster-session s diskuzí nad jednotlivými postery II11) Poster-session s diskuzí nad jednotlivými postery III12) Zpětná vazba od studentů na uběhlý semestrStudenti buď individuálně, nebo v menších skupinkách připraví poster k vybranému tématu z oblasti biochemie, biotechnologie nebo genového inženýrství. Během 3 seminářů v závěru semestru postery představí vyučující a kolegům. Kontrola a evaluace bude probíhat formou diskuze nad posterem.

Získané způsobilosti

Sdružovat informace, interpretovat data, řešit problémy, referovat o novinkách v biotechnologii

Literatura

Internetové stránky Centra Regionu Haná. Internetové stránky PřF UP. Power-pointové prezentace připravené k jednotlivým seminářům.

Požadavky

Povinná účast na seminářích (povolená absence 2 hodiny/semestr). Prezentace plakátového sdělení buď v Čj, nebo Aj na konci semestru.

Garant

Mgr. Anna Kuchařová, Ph.D.