Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (EKO / BAP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu EKO / BAP - Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zpracování rešeržní práce formou "review" na dané téma a to z původních vědeckých prací; respektive praktické řešení komplexního úkolu vedoucího k získání dovedností a znalostí potřebných k sepsání a prezentaci bakalářské práce. Posluchač se bude účastnit konzultací u vedoucího bakalářské práce a pod jeho odborným vedením bude zpracovávat práci, jejíž téma je specifikováno v zadání bakalářské práce.

Získané způsobilosti

Aplikace získaných poznatků v rámci vybraného tématu.

Literatura

According to given topic of the Thesis.

Požadavky

Bakalářská práce je veřejně obhajována před komisí, která zároveň vyhlašuje výsledky soutěže o nejlepší bakalářskou práci.

Garant

prof. MVDr. Emil Tkadlec, CSc.

Vyučující

RNDr. Marek Banaš, Ph.D.Ing. Marek BednářRNDr. Petr Hekera, Ph.D.RNDr. Tomáš Kuras, Ph.D.Mgr. Jan Losík, Ph.D.doc. RNDr. Martin Rulík, Ph.D.prof. Dr. Ing. Bořivoj Šarapatka, CSc.prof. MVDr. Emil Tkadlec, CSc.RNDr. Mgr. Ivan Hadrián Tuf, Ph.D.Mgr. Ladislav Václavík, Ph.D.RNDr. Miroslav Zeidler, Ph.D.