Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Dlouhodobá praxe (EKO / DDPX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu EKO / DDPX - Dlouhodobá praxe, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Dlouhodobá praxe je práce na odborném pracovišti ochrany přírody o délce tří měsíců (60 pracovních dnů). Za takto dlouhý čas nejen že student pronikne do problematiky pracoviště, ale po počátečním zaškolení se stane jeho efektivní součástí a může být pověřen řešením samostatných úkolů. Takto pojatá praxe "vrátí" pracovišti čas investovaný do zaškolení praktikanta, studentovi přinese kvalitní informaci o způsobu práce navštíveného pracoviště a o řešených problémech. Zároveň dlouhodobá praxe může pro obě strany dobře posloužit jako vhodná příprava a vzájemné "poznání" při pozdějším hledání prvního zaměstnání/zaměstnávání absolventů.

Získané způsobilosti

Základním cílem dlouhodobé praxe je, aby si student osvojil si pracovní návyky nezbytné s prací na vybraném pracovišti a učil se samostatně řešit svěřené úkoly v rámci týmu. Rovněž, v případě že se student bude ucházet po skončení studia o pracovní pozici na obdobném pracovišti, dlouhodobá praxe usnadní jeho nástup a zapracování se.

Požadavky

Zorientovat se na pracovišti, poznat jeho základní řešené úkoly a aktivně se zapojit do některého z řešených úkolů a samostatně zpracovat úkol nebo část úkolů, kterým bude pověřen vedoucím pracoviště nebo pracovníkem pověřením metodickým vedením studenta.

Garant

RNDr. Vlastimil Kostkan, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Vlastimil Kostkan, Ph.D.Mgr. Jan Losík, Ph.D.