Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe z biologie a EV 1 (EKO / PBE1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu EKO / PBE1 - Pedagogická praxe z biologie a EV 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Didaktická specifika terénní výuky environmentálních témat, ekologických výukových programů a simulačních her - organizační a metodická příprava projektových dnů a terénních kurzů; aplikace námětů z oblasti tzv. domácí ekologie v mimoškolní výuce (např. SEV).

Získané způsobilosti

Aplikace-znát oborová specifika pedagogického procesu-chápat a znát věkově specifická omezení chápání žáků-chápat a znát věkově specifické potřeby a zájmy žáků-umět přizpůsobit způsob výuky přednášenému tématu-umět připravit přednášku, cvičení, seminář a exkurzi

Požadavky

Student absolvuje třítýdenní praxi v mimoškolní ekologické výchově na Středisku ekologické výchovy, které je činné v oblasti ekologických výukových programů pro školy a v oblasti vzdělávání pedagogických pracovníků. Minimálně jeden týden musí být absolvován na SEVu.

Garant

doc. RNDr. Martin Rulík, Ph.D.RNDr. Mgr. Ivan Hadrián Tuf, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Mgr. Ivan Hadrián Tuf, Ph.D.