Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Terénní cvičení z makrofotografie (EKO / TCM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu EKO / TCM - Terénní cvičení z makrofotografie, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Výuka předmětu je členěna na teoretickou a praktickou část.T1: Úvod do fotografie, specializace makrofotografie, T2: Technické vybavení pro makrofotografii, T3: Výroby doplňkového vybavení pro makrofotografii, T4: Fotografická praxe v exteriéru, snímková technika makrofotografie, T5: Makrofotografie rostlin, T6: Makrofotografie živočichů, T7: Akční makrofotografie, T8: Makrofotografie struktur, T9: Podvodní makrofotografie, T10: Rozborový seminář s prezentací studentských prací

Získané způsobilosti

Aplikovat znalosti teoretických základů makrofotografiePrezentovat vlastní fotografie z oblasti makrofotografie rostlin, makrofotografie živočichů, podvodní makrofotografie.

Literatura

" Edge, M.(2008). Fotografujeme pod vodou, Computer Press, Brno. Davis, H. L., & Koutný, J. Kreativní detail a makro: tipy a techniky pro digitální fotografie. Brno: Computer Press, 2010. ISBN 978-80-251-3332-3." Thompson, R.,(2006). Naučte se fotografovat dobře makro a detail, Zoner Press, Brno. " Clements, J.(2006). Fotografujeme makra, Computer Press, Brno. Davis H. Kretaivní detail a makro, Computer Press Brno,2010. " Kamps, H., J.,(2008). Makrofotografie, Zoner Press, Brno. Pihan, R. Mistrovství práce v DSLR: vše, co jste chtěli vědět o digitální zrcadlovce a nikdo vám to neuměl vysvětlit. Praha: IDIF, 2013. ISBN 978-80-905601-1-6.

Požadavky

zápočet - aktivní účast na cvičení, prezentace vlastních snímků

Garant

RNDr. Petr Hekera, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Petr Hekera, Ph.D.