Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika deskriptivní geometrie 1 (KAG / GDID7)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAG / GDID7 - Didaktika deskriptivní geometrie 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obecná část:Historie a současnost Dg a její výuky.Rozvoj žákovy osobnosti v Dg.Rozvíjení prostorové představivosti v Dg.Aplikace didaktických zásad ve vyučování Dg .Zásady a pravidla rýsování (na tabuli i v sešitě).Grafické práce v Dg.Využití ICT ve výuce Dg.Domácí úkoly z Dg.Hodnocení vědomostí žáků v Dg.

Získané způsobilosti

3. Aplikace poznatkůStudenti aplikují znalosti z didaktických principů ve výuce deskriptivní geometrie.

Literatura

Hradecký a kol. Metodika vyučování DG a rýsováníVybrané články z didaktických časopisů. SPN Praha, 1966. Platné osnovy DG pro střední školy. Učebnice uvedených předmětů. Vybrané články z časopisů.

Požadavky

Nutná znalost zobrazovacích metod minimálně v rozsahu odpovídajícímu předmětům Zobrazovací metody 1-4 a předmětů KAG/MKOG2-3Zápočet: předvedení několika vyučovacích hodin, vypracovat vzorová řešení zadaných příkladů spolu s rozborem výuky daných příkladů a zdůrazněním problémových částí z hlediska výuky

Garant

prof. RNDr. Josef Molnár, CSc.

Vyučující

prof. RNDr. Josef Molnár, CSc.