Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář z MA 1 (KAG / MDPM8)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAG / MDPM8 - Diplomový seminář z MA 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Stanovení cíle diplomové práce s didaktiky matematiky, vyhledáván vhodné literatury, práce s citacemi a odkazy, tvorba teoretického základu práce, možné metody šetření konaného zpravidla na základních a středních školách - srovnávání, pozorování, analýza a priori a analýza a posteriori, dotazník, didaktický test, experiment, sběr dat na kvantitativní a kvalitativní metody zpracovávání výsledků, formální a grafické sounáležitosti práce z didaktiky matematiky, obhajoba diplomové práce z didaktiky matematiky.

Získané způsobilosti

3. Aplikace poznatkůAplikuje teoretické základy při vypracování diplomové práce.

Literatura

MAŇÁK, J., ŠVEC, V. Cesta pedagogického výzkumu. Brno, 2004. Holoušová, D., & Krobotová, M. Diplomové a závěrečné práce. Olomouc: Univerzita Palackého, 2005. ISBN 80-244-1237-3.Holoušová, D. Jak psát diplomové a závěrečné práce. Olomouc: Univerzita Palackého, 1999. ISBN 80-7067-841-0.Podle pokynů vedoucích diplomových prací. Michalík, Roub, Vrbík. Zpracování diplomové práce. Plzeň, 2000.

Požadavky

Zápočet: Aktivní a samostatný přístup k řešení zadaných úkolů. Opakované prezentace postupu prací na zpracovávání zadaného diplomního úkolu z didaktiky matematiky

Garant

RNDr. Pavel Calábek, Ph.D.