Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Oborová praxe (KBB / OP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBB / OP - Oborová praxe, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti se seznámí se standardním provozem laboratoří a s praktickými aplikacemi ve studovaném oboru. Oborová praxe bude probíhat na specializovaných pracovištích jak základního, tak aplikovaného výzkumu a v servisních laboratořích lékařského, potravinářského a zemědělského zaměření.

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu je student schopen:- Pracovat ve výzkumných a diagnostických laboratořích.- Řešit různé praktické experimentální problémy.

Literatura

Dle doporučení garantujícího učitele.

Požadavky

sepsání zprávy popisujicí praktickou práci

Garant

prof. RNDr. Zdeněk Dvořák, DrSc.

Vyučující

Mgr. Boris Cvek, Ph.D.prof. Ing. Jaroslav Doležel, DrSc.prof. RNDr. Zdeněk Dvořák, DrSc.doc. RNDr. Martin Fellner, Ph.D.RNDr. Petr Nádvorník, Ph.D.prof. RNDr. Milan Navrátil, CSc.Ing. Ludmila Ohnoutková, Ph.D.doc. Petr Pávek, Ph.D.Mgr. Dana Šafářová, Ph.D.Ing. Hana Šimková, CSc.RNDr. Pavla Válovádoc. Ing. Radim Vrzal, Ph.D.