Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pokročilý oborový seminář 1 (KBB / POS1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBB / POS1 - Pokročilý oborový seminář 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Posluchači budou seznámeni s možnostmi prezentace výsledků formou publikace nebo přednášky. Důraz bude kladen na zpracování prezentace v českém i anglickém jazyce, přípravu publikace a obhajobu prezentovaných výsledků. Formou přednášek pracovníků Katedry buněčné biologie a genetiky a odborníků z dalších univerzitních i akademických pracovišť včetně zahraničních hostů se budou studenti seznamovat s nejnovějšími poznatky molekulární genetiky a buněčné biologie. Posluchači budou seznámeni s formami zpracovávání výsledků výzkumu a jejich prezentace. Důraz bude kladen na porozumění mluvené angličtině a následnou diskusi k tématu. Počítá se také s prezentací vlastních výsledků studentů a referáty studentů o významných aktuálních výsledcích publikovaných ve vědeckém tisku. I v tomto případě bude kladen důraz na prezentaci a její obhájení v angličtině.

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu je student schopen:- zpracovat své výsledky a poznatky z bakalářské/diplomové práce pro prezentaci- prezentovat své výsledky formou přednášky (anglicky, česky) a abstraktu k přednášce- diskutovat výsledky svých kolegů (anglicky, česky)

Literatura

Podle tématu doporučená vedoucím semináře.

Požadavky

Pravidelná účast, prezentace na zadané téma (česky, anglicky), vedení aktivního dialogu

Garant

prof. RNDr. Milan Navrátil, CSc.