Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Proseminář z biofyziky (KBF / PRBIO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBF / PRBIO - Proseminář z biofyziky, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Proseminář slouží k seznámení se s oborem Biofyzika. Studenti se dozvědí, co tento obor zahrnuje, jaké jsou jeho přednosti a možnosti uplatnění. Studentům bude doporučen optimální studijní plán pro úspěšné zvládnutí studia. Budou seznámeni s rozsahem a obsahem státní bakalářské zkoušky.2. Studenti budou seznámeni s výzkumnou činností oddělení biofyziky, absolvují exkurzi po jednotlivých laboratořích oddělení.3. Studenti budou seznámeni s jednotlivými vyučujícími oddělení biofyziky, s problematikou, kterou se vyučující zabývají a s organizací a náplní bakalářských prací.

Získané způsobilosti

Předmět zaměřený na získání schopnosti pochopení problému.Vysvětlit podstatu a interpretovat data, rozlišit a klasifikovat zadaný problém, předpovídat chování daných jevů.

Požadavky

K získání zápočtu je nutná účast ve výuce

Garant

prof. RNDr. Petr Ilík, Ph.D.