Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aplikace opt. holografie k anal. objektů (KEF / PGSOH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEF / PGSOH - Aplikace opt. holografie k anal. objektů, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Obecné principy teorie zobrazení a konstrukce zobrazovacích systémů (trajektorie rozkladu primárního parametrického pole);2.snímání a předzpracování obrazové informace v měřicích systémech (úprava elektrických signálů z CCD kamery v reálním čase);3.vyhodnocení optických měření - moiré, speckle holografie (analýza geometrického a fyzikálního tvaru objektu, studium deformace);4.spektrální vyhodnocení obrazové informace ( FFT s redukcí času, kmitočtu,5.měření souřadnic, měření vzdáleností a úhlů, geometrické transformace,6.příznakové metody rozpoznávání;7.strukturální metody rozpoznávání (volby primitiv, popis formálních jazyků, gramatiky, automaty, syntaktická analýza);8.neuronové sítě;9.obrazové analyzátory NIS, DIPS, IMAQ Vision Advanced NI atd.

Získané způsobilosti

Předmět zaměřený na schopnost hodnocení konkrétní metody a postupu, vysvětlení aspektů a výsledků týkajících se dané problematiky, integrování poznatků, odhady řešení, hodnocení výsledky a formulování závěrů.

Garant

doc. Ing. Luděk Bartoněk, Ph.D.