Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe z fyziky 2 (KEF / PRS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEF / PRS2 - Pedagogická praxe z fyziky 2, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Před praxí - hodnocení předchozí praxe. Praxe - seznámení se s dokumentací o žácích, seznámení se s kolektivy tříd. Z každého aprobačního předmětu 3 náslechy, 10-15 výstupů podle možností školy a schopností studenta.

Získané způsobilosti

Předmět zaměřený na získání schopnosti aplikace poznatků.Ukázat schopnost aplikovat získané schopnosti a dovednosti při řešení konkrétních úloh v konkrétních situacích.

Literatura

Klapal, V. Efektivita souvislé pedagogické praxe studentů PdF UP Olomouc. In: Pedagogická praxe - praxeologie (sborník příspěvků z konference o praxi na PedF UK). Praha: UK, 1997. ISBN 80-86039-15-3.

Požadavky

Výuka předepsaných hodin, hodnocení.

Garant

RNDr. Renata Holubová, CSc.

Vyučující

RNDr. Renata Holubová, CSc.Mgr. František Látal, Ph.D.prof. RNDr. Danuše Nezvalová, CSc.Mgr. Lukáš Richterek, Ph.D.Mgr. Jan Říha, Ph.D.RNDr. Jana Slezáková, Ph.D.