Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina technická 2 (KFC / ANT2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFC / ANT2 - Angličtina technická 2, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Angličtina pro specifické účely; technická angličtina2. Užitečná podstatná jména, slovesa, přídavná jména a příslovce3. Užitečná gramatika4. Typy textů5. Odborné texty6. Plagiátorství7. Užitečné strategie pro porozumění textu8. Jiné užitečné dovednosti pro práci s textem9. Vybraná slovní zásoba

Získané způsobilosti

Efektivně pracovat s odborným textem v angličtině, pracovat se zdroji v angličtině a slovníky, hovořit o vybraných odborných tématech v angličtině.

Literatura

Ann O. Strauch and A. Robert Young. Making connections, Intermediate. Cambridge university press, 2009. ORESKÁ, Alžbeta. English for chemists. Bratislava. MASCULL, Bill. (1977). Key Words in Science and Technology.

Požadavky

1. Aktivní účast na cvičeních s maximálně dvěma absencemi za semestr2. Příprava na hodiny a plnění úkolů podle pokynů vyučujícího3. Úspěšné absolvování závěrečného testu4. Úspěšné absolvování zkoušky

Garant

Mgr. Martina Bancířová, Dr.Mgr. Eva KaraskováRNDr. Jana Soukupová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Eva Karasková