Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce 1 (KGE / DP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGE / DP1 - Diplomová práce 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zásady zpracování diplomových prací, metodika geologických výzkumů se zaměřením na téma diplomové práce. Práce s geologickou literaturou. Referát studenta o výsledcích literárně-rešeršní přípravy k tématu DP, diskuse.

Získané způsobilosti

Studenti by měli být schopni shrnout současné znalosti o tématu jejich diplomové práce, vybrat a aplikovat patřičné metody studia zadaného problému. Studenti budou schopni popsat geologické procesy a objekty, které jsou předmětem jejich studia, dokumentovat je a ovzorkovat pro následné analýzy. Studenti budou schopni připravit a prezentovat literární rešerši a první výsledky jejich vlastní práce a odpovídat na otázky týkající se této prezentace.

Literatura

Dle doporučení vedoucího diplomové práce.

Požadavky

The student will show 15-minute presentation concerning the theme of diploma thesis (usually results of literature search + first results of own work). In the ensuing discussion the student answers questions. The report in corresponding extent is also submitted to the thesis supervisor. Maximálně dvě neúčasti na seminářích.

Garant

prof. Mgr. Ondřej Bábek, Dr.RNDr. Zdeněk Dolníček, Ph.D.Mgr. Martin Faměra, Ph.D.Mgr. Andrea GrígelováMgr. Pavla Hršelová, Ph.D.Ing. Lada Hýlová, Ph.D.Mgr. Tomáš Lehotský, Ph.D.RNDr. Petr Sulovský, Ph.D.prof. Ing. Ondřej Šráček, Ph.D.doc. RNDr. Jiří Zimák, CSc.