Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Španělská konverzace pro geology 2 (KGE / ESKO2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGE / ESKO2 - Španělská konverzace pro geology 2, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tematická cvičení se zaměřením na různé životní situace, např. v restauraci, v hotelu, u lékaře, ve škole, na dovolené, doplněná o témata s vazbou na španělskou kulturní scénu - literatura, hudba, kinematografie a reálie španělsky mluvících zemí.

Získané způsobilosti

Absolvováním kurzu si studenti a zdokonalí komunikační dovedností v oblasti všeobecné španělštiny, prohloubí schopnost dorozumět se v nejčastějších životních situacích a rozšíří svou slovní zásobu. Komunikační dovednosti odpovídající základním požadavkům pro splnění ústní části mezinárodní zkoušky DELE Inicial (B1).

Literatura

Martínek Álvarez. Sueňa 1. Libro del Alumno, Universiád de Alcalá, 2000. Prokopová, L. Španělština pro samouky. Leda, Praha, 2003.

Požadavky

Kolokvium na konci semestru bude uděleno na základě účasti na jednotlivých cvičeních (max. 2 omluvené absence během semestru), aktivity při plnění samostatných úkolů a ústního pohovoru ve španělštině.

Garant

Mgr. Andrea Grígelová

Vyučující

Mgr. Andrea GrígelováMgr. Martin Moník, Ph.D.