Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe (KGE / OPX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGE / OPX - Odborná praxe, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cílem odborné praxe bude krátkodobý pobyt na pracovištích se zaměřením na výzkum, řízení nebo hodnocení životního prostředí. Studenti se tak bezprostředně seznámí s denní problematikou řešenou na vybraných pracovištích a podle možnosti se zúčastní na přípravě podkladových materiálů. V rámci praxe bude výstupem i vypracování modelového odborného posudku na řešení konkrétní situace (geologická dokumentace přírodního objektu, úložiště odpadu, vybraného objektu, např. pro vyhlášení národní kulturní památky, stav lokality či oblasti v režimu chránění aj.), zpracovaného pod odborným vedením.

Získané způsobilosti

Studenti by měli:- aplikovat teoretické poznatky v praxi

Literatura

dle zadání vedoucího praxe.

Garant

prof. Mgr. Ondřej Bábek, Dr.RNDr. Zdeněk Dolníček, Ph.D.Mgr. Martin Faměra, Ph.D.Mgr. Andrea GrígelováMgr. Pavla Hršelová, Ph.D.Ing. Lada Hýlová, Ph.D.Mgr. Tomáš Lehotský, Ph.D.RNDr. Petr Sulovský, Ph.D.prof. Ing. Ondřej Šráček, Ph.D.doc. RNDr. Jiří Zimák, CSc.